Publicat 27/1/2020 18:30:47 +01:00CET

Passenger anuncia concerts a Barcelona i Madrid

El cantant i compositor Mike Rosenberg, més conegut com Passenger.
DOCTOR MUSIC

MADRID, 27 gen. (EUROPA PRESS) -

El cantant i compositor Mike Rosenberg, més conegut com Passenger, torna a Espanya a la tardor per oferir dos concerts, un el dimarts 13 d'octubre a la sala Razzmatazz de Barcelona, i un altre el dimecres 14 a La Riviera, a Madrid.

Les entrades sortiran a la venda a partir del divendres 31 de gener a les 10:00 hores, a través de doctormusic.com i entradas.com. El preu serà de 30 euros (despeses de distribució no incloses).

Rosenberg compta amb una llarga carrera musical des que el 2007 va publicar amb la seva banda 'Wicked Man's Rest'. Poc després va decidir començar la seva carrera en solitari, en la qual es va dedicar un temps a tocar pel carrer.

Amb l'arribada del single 'Let Her Go' la seva carrera va fer un gir extraordinari que el va portar arreu del món durant més de dos anys, a més d'aconseguir un premi Ivor Novello i més de dos mil milions de reproduccions a YouTube.

Després de la darrera visita al nostre país, Passenger arribarà a Espanya a la tardor per presentar el nou disc, 'Sometimes It's Something, Sometimes It's Nothing At All', que va veure la llum el 2019 i els beneficis del qual es destinaran a Shelter UK.