Publicat 13/4/2019 11:48:21 +02:00CET

Pamplona acull aquest dissabte una exhibició de diferents disciplines de ball pel Dia Internacional de la Dansa

L'Avinguda Carlos III acollir aquest dissabte una exhibició de ballet pel Dia Internacional de la Dansa
AUDITORIO BARAÑÁIN

PAMPLONA, 13 abr. (EUROPA PRESS) -

L'Associació per la Dansa a Navarra, 'Haizea', ha programat per a aquest cap de setmana una srie d'activitats amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dansa.

D'una banda, aquest dissabte, a les 12.00 hores, l'Avinguda Carlos III de Pamplona es convertir en una enorme aula de ballet clssic. Una barra de ballet ser la protagonista d'aquest dia, que acollir centenars de ballarins que donaran inici a aquestes jornades. Els membres de 'Haizea' crearan un espai escnic per albergar diferents coreografies: Claqué, Hip-hop, Flamenc, Dansa Contempornia...

De la m dels membres de 'Haizea', Arantxa Villanueva Escola de Dansa, Escola de Dansa de Navarra, Acadmia de Ball Eva Espuelas, Escola de Dansa Ravel, Escola de Dansa Andrés Beraza, Diana Cases Escola de Dansa, Fundació Atena i Auditori Barañain Auditorioa, es podr gaudir de les diferents disciplines del món de la dansa enfront del monument al 'encierro', ha detallat en una nota l'Auditori Barañáin.

D'altra banda, el diumenge, 14 d'abril a les 19.30 hores, l'Auditori Barañáin, seu de l'associació, acollir una Gala de Teatre. Un espectacle de gairebé dues hores on les escoles presentaran els seus millors repertoris sobre l'escenari de l'Auditori Barañain.

Aquest any, 'Haizea' comptar amb la presncia del jove ballarí navarrs Óscar Pascual López, que en l'actualitat estudia dansa contempornia en el Conservatori d'Anvers. Óscar Pascual ser l'encarregat de posar el fermall final d'aquest Dia Internacional de la Dansa en Auditori Barañáin.