BARCELONA, 23 abr. (EUROPA PRESS) -
El nutricionista Carlos Ríos, líder del moviment d'alimentació saludable Realfooding i autor del llibre 'Come comida real', ha debutat aquest dimarts en la Diada de Sant Jordi: "Estic allucinant. És una bogeria. Jo treballo des de casa només i posar-me en aix és un xoc bastant gran", ha dit en declaracions a Europa Press davant d'una llarga cua de fans.
El nutricionista ha detallat que els lectors, a part de demanar-li signatures, li donen sobretot les grcies, perqu moltes persones "estan bastant malament i canviar l'alimentació els suposa una solució als seus problemes bastant gran".
Ha afegit que els lectors són molt afectuosos, i ha destacat que diverses persones s'han presentat davant d'ell amb tota la família per ensenyar-li fins a quin punt han canviat la manera d'alimentar-se.
Ha ressaltat que el seu primer llibre insta el públic a "despertar de la seva alimentació i adonar-se de la necessitat de canviar".
Ha assegurat que probablement repeteixi l'experincia de publicar un assaig sobre hbits alimentaris per aprofundir i ajudar amb noves eines "més específiques" els seus lectors.