Publicat 19/12/2019 17:16:21 +01:00CET

La nedadora Ona Carbonell, triada ambaixadora de l'Obra i Acció Social de CECA

La nedadora Ona Carbonell i la directora de comunicació de CECA, Mónica Malo
CECA

MADRID, 19 des. (EUROPA PRESS) -

La nedadora olímpica Ona Carbonell ha estat nomenada aquest dijous 19 de desembre ambaixadora de l'Obra i Acció Social de l'associació bancària CECA, amb l'objectiu de visibilitzar les accions que fan les seves entitats en aquest sentit i contribuir a "la construcció d'una entitat més inclusiva i equitativa".

L'organització ha definit a Carbonell com un "clar exemple" d'"excel·lència, esforç i superació", uns atributs que "s'alineen" amb l'Obra i Acció Social de CECA, segons ha informat.

La directora de comunicació de l'associació, Mónica Malo, ha destacat els valors de "progrés, entrega i dedicació" de la nedadora, al mateix temps que ha subratllat que el propòsit de desenvolupament econòmic i benestar social de les fundacions, caixes i bancs de CECA.

Per la seva banda, Carbonell, ha mostrat la seva "il·lusió" per ser ambaixadora d'aquest projecte pel "compromís" que les accions socials de CECA tenen amb la societat i "el progrés de les persones".

"Considero que els ciutadans són els veritables protagonistes, des dels qui es beneficien dels programes fins als qui participen en algun d'ells, com a voluntaris, treballadors, ONG i entitats socials", ha postil·lat la barcelonina.