Publicat 5/12/2019 17:38:31 +01:00CET

Naomi Watts elogia a Thunberg: "Els joves estan veient com de malament hem tractat el planeta"

L'actriu i ambaixadora de bona voluntat nomenada per ONUSIDA, Naomi Watts, ha estat convidada d'honor en la inauguració d'una nova clínica de reproducció assistida d'Eugin, a Barcelona (Catalunya, Espanya), a 5 de desembre del 2019.
David Zorrakino - Europa Press

BARCELONA, 5 des. (EUROPA PRESS) -

L'actriu Naomi Watts ha lloat aquest dijous la tasca de l'activista Greta Thunberg i ha observat: "Els nostres joves estan veient moltes coses, com de malament hem tractat el planeta, i s'estan tornant molt actius i interessats a trobar les seves veus".

En la inauguració aquest dijous a Barcelona d'una clínica d'Eugin de tractaments de fertilitat, en ser preguntada pels valors que transmet als seus fills i per la Cimera del Clima de Madrid (COP25), ha reflexionat sobre aquest despertar de la generació més jove, que ha dit que veu inspirada per veus com la de la "increïble" activista sueca.

Sobre la seva relació amb la ciutat i si té previst treballar-hi en un futur, ha dit: "Estimo Espanya i estimo Barcelona i m'encantaria treballar aquí. Li podeu dir als vostres amics, a qualsevol de la indústria del cinema", ha assegurat rient.

Watts, que va ser nomenada el 2006 ambaixadora de bona voluntat per Onusida, ha explicat que la seva vida ha canviat en molts àmbits per tenir fills: "Ets més responsable, penses en com els afecta tot el que penses i dius, i vols cuidar-los en totes les situacions possibles i donar exemple".

"Sempre intento que els meus fills siguin éssers humans amables, amb compassió i intel·ligència", cosa que té present en tot el que fa.