Actualitzat 11/10/2015 14:39:28 +00:00 CET

Els Mossos investiguen la convocatòria d'una baralla multitudinària a Nou Barris que van dissoldre

BARCELONA, 11 oct. (EUROPA PRESS) -

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per conèixer els motius de la baralla multitudinària convocada aquest divendres a la tarda a la plaça Àngel Pestaña del districte de Nou Barris de Barcelona, i que van dissoldre sense que arribés a produir-se.

Entre uns 50 i 70 joves d'entre 13 i 18 anys de diferents nacionalitats, i que venien de diferents zones de Barcelona, van acudir a la plaça en rebre una convocatòria a través de xarxes socials per, suposadament, barallar-se, i segons ha informat la policia catalana a Europa Press, no es tractava d'un conflicte entre bandes llatines.

A les 14.00 hores, una persona que va veure la convocatòria a les xarxes socials va trucar als Mossos, que van desplegar un dispositiu de prevenció amb patrulles uniformades i de paisà a la zona per a l'hora de la convocatòria, les 18.00 hores.

Davant la presència policial, els joves es van dissoldre, situació que va provocar algunes carreres pel barri, i els agents van identificar alguns nois, però no van practicar cap detenció.

Un menor de 13 anys va resultar ferit lleu, i els policies van localitzar i van requisar pals, però no van localitzar cap altre tipus d'arma.