Publicat 26/8/2019 13:43:38 +02:00CET

Mor el pilot de l'avió de l'exèrcit estavellat al mar davant de la Manga i troben restes humanes a la platja

Imatge de mitjans d'Emergència cercant el pilot de l'avió sinistrat en La Màniga
EUROPA PRESS

MÚRCIA, 26 ago. (EUROPA PRESS) -

El pilot de l'avió de l'exèrcit que ha caigut al mar aquest matí davant de la Manga del Mar Menor (Múrcia) hauria mort segons fonts de Defensa. Es tracta del comandant Francisco Marín Núñez. Les mateixes fonts precisen que s'han trobat restes humanes a la platja.

De fet, l'alcalde de San Javier, José Miguel Luengo, ha confirmat en declaracions a Europa Press que han aparegut algunes restes humanes a la platja de la Manga del Mar Menor que podrien ser del pilot de l'avió que s'ha estavellat aquest matí al mar Mediterrani, "però que això ho ha de confirmar el forense".

Per això no ha volgut confirmar la defunció del pilot, tot i que ha dit que "sembla evident que ha mort i que el cadàver ha quedat atrapat a l'avió". Segons José Miguel Luengo, "ha passat molt de temps des que l'avió s'ha accidentat". "Ens esperem el pitjor", ha assenyalat.

L'avió C-101 de l'exèrcit de l'aire que duia a terme un vol d'instrucció s'ha precipitat al mar davant de la localitat la Manga a les 9.38 hores d'aquest matí.