Publicat 11/5/2020 13:28:59 +02:00CET

Mor Jerry Stiller, actor i pare de Ben Stiller, als 92 anys

MADRID, 11 maig (EUROPA PRESS) -

El còmic i actor nord-americà Jerry Stiller s'ha mort aquest dilluns als 92 anys. Ha estat el seu fill, el també actor Ben Stiller, qui ha confirmat la notícia a través de les xarxes socials i ha anunciat que s'ha produït per causes naturals.

"M'entristeix anunciar que el meu pare, Jerry Stiller, s'ha mort per causes naturals. Va ser un gran pare i avi, i un marit consagrat a la seva dona Anne durant 62 anys. Se'l trobarà molt a faltar. T'estimo pare", ha dit el protagonista de 'Zoolander', 'La vida secreta de Walter Mitty' o 'Algo passa con Mary'.

Nascut a Brooklyn (Nova York) el 8 de juny del 1927, Jerry Stiller va servir en l'Èxèrcit dels Estats Units durant la Segona Guerra Mundial. Després de la guerra va començar a actuar en el teatre, abans d'emprendre la seva carrera com a comediant amb la seva esposa Anne Meara.

A més dels escenaris, també va actuar en cinema i televisió, on un dels seus papers més recordats va ser el de Frank, el pare de George Costanza, en la sitcom 'Seinfeld'. També va aparéixer amb el seu fill a 'Zoolander' i 'Matrimoni compulsiu', i va actuar en comèdies com 'Comiat de solter', 'El reporter' o 'Hairspray'.

Contador