Publicat 3/4/2019 18:42:11 +02:00CET

Mnica Ramon, nova presidenta del Gremi de Galeries d'Art de Catalunya

Mnica Ramon, nova presidenta del Gremi de Galeries d'Art de Catalunya
GREMI DE GALERIES D'ART DE CATALUNYA

BARCELONA, 3 abr. (EUROPA PRESS) -

La galerista Mnica Ramon ha estat elegida nova presidenta del Gremi de Galeries d'Art de Catalunya, en substitució de Gabriel Pinós, que feia quatre anys que era al crrec, que ha combinat amb la seva direcció al front de la Gothsland.

La codirectora d'Artur Ramon Art, fins ara vocal de junta del gremi i actual presidenta del comit dels Premis GAC, ha estat escollida per l'assemblea que els membres del gremi van celebrar aquest dilluns al Reial Cercle Artístic de Barcelona.

Ramon vol impulsar un projecte de renovació, a causa del canvi de papers dels membres de la junta i la integració al nou projecte d'altres galeristes.

Com a objectiu immediat, vol reforar la presncia de la institució a tot el territori i reafirmar les accions que actualment lidera la institució per a la projecció i defensa del galerisme catal.

També vol incidir en el dileg amb les administracions, fundacions i tots els agents que conformen el sector de les arts visuals, amb noves sinergies per al foment del sector i de l'art en general.