Publicat 5/2/2019 17:45:50CET

Mollet (Barcelona) exigeix al Govern catal que paralitzi els canvis per al proper curs escolar

MOLLET DEL VALLS (BARCELONA), 5 febr. (EUROPA PRESS) -

L'alcalde de Mollet del Valls, Josep Monrs, ha exigit al conseller d'Ensenyament, Josep Bargalló, que paralitzi els canvis marcats per al proper curs 2019-2020, ha informat aquest dimarts en un comunicat.

Monrs l'ha instat a fer "una correcta planificació" escolar a mitj termini a la localitat del Valls Oriental i li ha recordat que així ho han aprovat per unanimitat en el ple municipal i el Consell Escolar Municipal, amb diverses mocions.

Ha traslladat la petició al titular d'Ensenyament, després de saber que la Conselleria havia citat les direccions dels centres escolars de la localitat per "traar una línia d'actuació educativa".

Per Monrs, s'ha fet amb "immediatesa i precipitació" sense que hi hagi hagut cap consens amb l'administració local ni la comunitat educativa.

En el seu missatge, ha subratllat el coneixement del descens de la natalitat i per aquest motiu, ha defensat "la rebaixa de rtios", una mesura, que sota el seu punt de vista, no suposa cap cost econmic addicional i que comporta una millora de la qualitat de l'ensenyament i de lluita contra la segregació escolar.