Publicat 9/2/2020 12:53:38 +01:00CET

Miquel Noguer, nomenat director de l'edició catalana de El País

BARCELONA, 9 febr. (EUROPA PRESS) -

La directora de El País, Soledad Gallego-Díaz, ha nomenat a Miquel Noguer nou director de l'edició catalana del diari, que reemplaçarà així Lluís Bassets, ha informat el diari aquest diumenge.

Miquel Noguer (Vic, 1977) és llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i ha exercit la major part de la seva carrera a la redacció de Catalunya de El País, després d'haver treballat en mitjans de comunicació locals.

Ha format part de les seccions de Política i Societat; el 2016 va ser nomenat redactor cap de l'edició de Catalunya, i el 2018, sotsdirector, i ha contribuït en la creació digital elpais.cat.

Gallego-Díaz va presentar Noguer com el nou responsable de l'edició catalana en un acte en la redacció i va instar la plantilla a "incrementar la qualitat informativa, la independència del criteri i el pluralisme de les opinions".

Lluís Bassets va formar part de l'equip fundacional de la redacció de Barcelona de El País el 1982, va ser director adjunt des del 2012, i el 2014 va crear elpais.cat, també va ser director d'Opinió i corresponsal del diari a París i a Brussel·les.