Publicat 24/5/2019 11:35:22 +02:00CET

Miquel Àngel Cullerés, nou director dels Serveis Territorials de Cultura a Lleida

Miquel Àngel Cullerés, nou director dels Serveis Territorials de Cultura a Lleida
GOVERN

LLEIDA, 24 maig (EUROPA PRESS) -

L'exdirector dels Serveis Territorials de la Conselleria d'Educació a Lleida Miquel Àngel Cullerés Balagueró és el nou director dels Serveis Territorials de la Conselleria de Cultura a Lleida.

Cullerés substitueix en el càrrec Josep Borrell Figuera, ha informat aquest divendres en un comunicat la Conselleria de Cultura.

Nascut a Lleida el 1965, Cullerés és llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona; màster en Lingüística Aplicada per la Universitat de Lleida i en Direcció Pública per l'Escola d'Administració Pública de Catalunya i la Universitat Oberta de Catalunya.

Cullerés té un diploma d'Estudis Avançats dins del programa de doctorat sobre 'La construcció europea: societat, cultura, dret i educació' i un postgrau sobre 'Correcció de textos orals i escrits' per la Universitat de Lleida.

El nou director dels Serveis Territorials de Cultura ha estat director dels Serveis Territorials de l'Educació a Lleida entre el 2011 i 2018 i professor de Llengua i Literatura Catalanes des del 1998.

Cullerés també ha estat director i redactor de la revista de la comarca del Pla d'Urgell 'Setze' i de la publicació de la Confederació d'Organitzacions Empresarials de Lleida, 'Àmbits'.

El nou director dels Serveis Territorials de Cultura a Lleida és autor, entre d'altres, dels llibres 'Cent anys de premsa periòdica a Mollerussa' (1998), 'Josep Rosell Laporta. Un home, una vida' (2002), 'Història de la Cambra de comerç i Indústria de Lleida' (1998), 'La COELL. 30 anys d'història' (2007) i 'El món dels àrids' (2001).