Publicat 24/10/2019 15:28:28 +02:00CET

Minut de silenci a Lleida per les víctimes del temporal

Minut de silenci a l'Ajuntament de Lleida per les víctimes del temporal.
AYUNTAMIENTO DE LLEIDA

LLEIDA, 24 oct. (EUROPA PRESS) -

Alguns ajuntaments lleidatans han guardat aquest dijous un minut de silenci per les víctimes del temporal a Catalunya després que el Govern català establís un dia de dol amb motiu de les greus conseqüències provocades per les inundacions el dimarts i dimecres.

A Lleida, la tinent d'alcalde Montse Pifarré ha presidit el minut de silenci convocat per l'Ajuntament de la ciutat a la plaça de la Paeria, ha informat la institució en un comunicat.

Hi han assistit els tinents d'alcalde Sergi Talamonte i Anna Campos, els regidors Marta Gispert, Jaume Sellés, Cristina Moron, Jackson Quiñonez, Joan Queralt, Ángeles Ribes i Xavi Palau; el subdelegat del Govern català, José Crespín, a més de representants dels cossos de seguretat.

A la jornada de dol s'hi han sumat altres ajuntaments lleidatans, entre ells el de la Seu d'Urgell que ha guardat un minut de silenci a la porta de l'edifici consistorial, un acte al que ha assistit l'alcalde Jordi Fábrega.

A la porta del Consell Comarcal del Segrià, a Lleida, també s'ha guardat un minut de silenci en el qual han participat el president, Davis Masot, la vicepresidenta, Teresa Malla, el gerent, Sergi Fo, i treballadors.