Publicat 5/5/2019 10:21:27 +02:00CET

Metallica arriba aquest diumenge a l'Estadi Olímpic de Barcelona

METALLICA
LIVE NATION - Archivo

BARCELONA, 5 maig (EUROPA PRESS) -

La banda nord-americana Metallica actuarà aquest diumenge a l'Estadi Olímpic de Barcelona en el marc de la seva gira de grans estadis, que acabarà el 25 d'agost.

Aquests concerts són els primers a Europa des de la seva gira de recintes tancats --realitzada entre setembre de 2017 i maig de 2018-- que va batre rècords d'assistència en 29 ciutats de tot el continent, i que va comptar amb dos concerts al WiZink Center de Madrid i un al Palau Sant Jordi de Barcelona.

La gira va començar l'1 de maig de 2019 a l'Estadi Restelo de Lisboa (Portugal), i el dimecres va passar pel recinte Ifema-Valdebebas de Madrid.

Les 25 cites de 'Metallica: Worldwired Tour' --amb les quals recorreran 20 països-- inclouen una dotzena de ciutats on no van realitzar parada durant l'etapa anterior del tour.

Entre elles es troben Milà (Itàlia), Zuric (Suïssa), Dublín (Irlanda), Brussel·les (Bèlgica) --on no toquen des de 1988--, Berlín (Alemanya), Moscou (Rússia), Varsòvia (Polònia), Bucarest (Romania) i Göteborg (Suècia), així com a Trondheim (Noruega), Hämeenlinna (Finlàndia) i Tartu (Estònia), tres ciutats en les quals mai abans han actuat.