Publicat 11/4/2019 19:12:27 +02:00CET

Més d'un centenar de fans d'Alfred esperen en el carrer al concert en Barts

Més d'un centenar de fans d'Alfred esperen en el carrer al concert en Barts
EUROPA PRESS

Tocar aquest dijous i divendres a la sala per presentar l'lbum '1016'

BARCELONA, 11 abr. (EUROPA PRESS) -

Més d'un centenar de fans del cantant i exconcursant d'Operación Triunfo Alfred García esperen als carrers de davant de la sala Barts de Barcelona, en qu donar un concert a partir de les 21 hores.

Fonts de la sala Barts han indicat a Europa Press que unes cinc joves han passat la nit davant de la sala per guardar lloc i que la gran majoria han comenat a arribar sobre les 16 hores d'aquest dijous.

La cua de fans comena a la plaa de Raquel Meller, davant de l'entrada a la sala, i ocupa una vorera del carrer d'Abat Safont, i sobre les 17 hores arribava fins al carrer de Sant Pau.

Algunes de les joves van acompanyades per familiars, i porten tovalloles per a l'espera, a més de jugar a cartes i demanar que els portin menjar mentre fan cua.

D'entre les noies que han passat la nit davant de la sala, Alba i Natalia han explicat a Europa Press que s'han portat mantes i que després s'han anat a casa per dormir i canviar-se.

ENTRADES

Les citades fonts de la sala Barts han indicat que les entrades al concert d'Alfred, que tocar també el dijous a la sala, es van vendre entre 10 i 15 minuts per als dos dies.

Alfred presentar en aquesta sala el seu primer lbum, que duu com a títol '1016' pel nombre de csting que va tenir per entrar al programa de televisió, en el marc del festival solidari Share Festival.

el més llegit

 1. 1

  Coronavirus.- Reparteixen més de 90.000 mascaretes entre empreses de polígons industrials de Terrassa

 2. 2

  Dos detinguts per robar en un local d'oci nocturn a Manresa

 3. 3

  Un detingut per disparar a dos homes a Cambrils

 4. 4

  L'Audiència Nacional obre el judici als 3 suposats gihadistes de la cèl·lula que va atemptar a Catalunya

 5. 5

  El 85% de comerços del Segrià (Lleida) facturen menys segons PIMEComerç