Publicat 15/6/2019 18:02:16 +02:00CET

Més de 30.000 persones han visitat FiraGran, el Saló de la Gent Gran de Catalunya

Més de 30.000 persones han visitat el Saló de les Persones Majors de Catalunya a Barcelona
DIPUTACIÓ DE BARCELONA

BARCELONA, 15 juny (EUROPA PRESS) -

Més de 30.000 persones han visitat FiraGran 2019, el 21 Saló de la Gent Gran de Catalunya, que aquest dissabte tanca les seves portes després d'haver acollit durant quatre dies més de 450 activitats dirigides a la tercera edat en les Drassanes de Barcelona.

A més d'activitats d'oci --com classes de ioga i recitals de poesia--, el saló ha organitzat un cicle de col·loquis sobre la mort digna, l'envelliment actiu i el maltractament a persones grans, ha informat l'organització en un comunicat aquest dissabte.

Així mateix, s'han celebrat diversos diàlegs intergeneracionals sobre sexualitat, esport, acció social i salut en els quals han participat, entre uns altres, el periodista Salvador Alsius i l'activista LGTBI Jordi Petit.

També s'han lliurat els 19 Premis Fundació FiraGran, que han distingit l'actor Ventura Pons; l'enginyer i polític Joan Majó; la religiosa Luz Delàs i l'exdirector de la Unesco Federico Mayor Zaragoza.

El director de FiraGran, Juli Simón, ha destacat que les persones grans acudeixen a la fira "no només per trobar un espai on poder reflexionar i trobar una resposta a les seves necessitats, sinó per conèixer totes les activitats, programes i serveis que tenen el seu abast".

FiraGran2019, patrocinada pel Grup Mémora i Electium, compta amb el suport de la Generalitat, l'Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona.