Publicat 30/7/2019 19:28:53 +02:00CET

Més de 3.000 nens i joves d'Escoltes Catalans viatja de campaments aquest estiu

Niños, Colonias, Casal, Alumnos, Esplai
FUNDACIÓ PERE TARRÉS - Archivo

BARCELONA, 30 jul. (EUROPA PRESS) -

Més de 3.000 nens i joves de l'agrupament Escoltes Catalans (EA)viatjaran de campaments aquest estiu, entre finals de juliol i principis d'agost, ha informat l'entitat en un comunicat aquest dimarts.

La majoria es faran en zones de Catalunya, encara que hi ha grups que han triat altres punts de destinació internacional com Portugal i Eslovènia, i també països de l'Àfrica com Uganda i Gàmbia.

L'objectiu d'aquests campaments, organitzat gràcies a la tasca de joves voluntaris, és transmetre als nens "el sentit de la responsabilitat, el respecte al medi ambient, l'autogestió i la superació personal" en un entorn fora de l'habitual.

Aquest estiu, dos agrupaments de l'entitat han decidit dirigir els campaments fins a Àfrica, en concret a Gàmbia per part d'AE Taciplà, i a Uganda per part d'AE Makalu, que col·laboraran amb dues ONGs catalanes a la zona: Alpicat Solidari i Petits Detalls.

El projecte pretén conèixer la feina de les organitzacions, col·laborar en les tasques de rehabilitació de l'entorn i entrar en contacte amb la realitat dels nens i nenes de les poblacions "per fomentar l'intercanvi cultural".