Publicat 10/6/2019 18:47:30 +02:00CET

Més de 250 treballadors de Sage recullen 24.000 residus a la platja de la Barceloneta de Barcelona

Més de 250 treballadors de Sage recullen 24.000 residus a la Platja de la Barceloneta de Barcelona
SAGE

MADRID, 10 juny (EUROPA PRESS) -

Més de 250 treballadors de l'empresa tecnològica de programari de comptabilitat i gestió del Núvol Sage han recollit més de 24.000 residus a la platja de la Barceloneta de Barcelona, una iniciativa de voluntariat duta a terme a través de Sage Foundation i l'ONG Surfrider Espanya amb motiu del mes mundial del medi ambient i el Dia Mundial dels Oceans, que es va celebrar el passat 8 de juny.

El projecte va començar el 7 de juny a les 10.00 hores al Centre de la Platja amb una presentació prèvia sobre la problemàtica de les escombraries en els oceans, que va donar pas a la recollida de plàstics i escombraries, segons ha informat Sage en un comunicat.

Així, en finalitzar la recollida de la platja es va dur a terme la identificació i classificació de les escombraries, una activitat que va donar pas a un taller en el qual es van transformar els residus en instruments de música, amb l'objectiu de conformar una orquestra solidària.

En aquest sentit, el CEO de Sage Iberia, Luis Pardo, ha indicat que en 60 anys s'ha passat de produir dos milions anuals de tones de plàstic a prop de 400 milions, al mateix temps que ha explicat que d'aquest total, deu milions acaben en els oceans.

Així mateix, ha assegurat que pel 2050 el pes del plàstic en el mar serà superior al conjunt de peixos que l'habiten i ha sol·licitat a les administracions públiques i privades "una major implicació" per conscienciar els ciutadans davant aquesta situació, així com per invertir en R+D+I per crear materials biodegradables i fomentar el consum sostenible.

Així mateix, les accions de Sage Foundation amb motiu del Dia Mundial dels Oceans s'han desenvolupat en diverses parts del món, com a Lisboa i Porto, on, a més de recollida de residus de les platges, s'han dut a terme també neteges de boscos; i Sud-àfrica, on també s'ha impulsat una neteja de platges.

el més llegit

 1. 1

  Catalunya registra tres brots a Tarragona

 2. 2

  L'Audiència Nacional obre el judici als 3 suposats gihadistes de la cèl·lula que va atemptar a Catalunya

 3. 3

  Excavacions a Banyoles (Girona) descobreixen un pou amb restes visigòtiques "excepcionals"

 4. 4

  Investiguen com diagnosticar la covid-19 a través de la tos i la veu del pacient

 5. 5

  Sant Cugat (Barcelona) comença una prova pilot de transport públic a demanda