Més de 2.000 alumnes de 198 centres participaran en el concurs literari de l'Amic

Publicat 13/1/2020 18:04:55CET
Llibre, pàgines, llegir, lectura (arxiu)
EUROPA PRESS - Archivo

BARCELONA, 13 gen. (EUROPA PRESS) -

El concurs literari de l'Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació (Amic) ha convocat 2.048 alumnes de 198 centres de Catalunya, Balears i Comunitat Valenciana, segons ha informat en un comunicat aquest dilluns.

Les inscripcions per participar en el certamen es van activar el passat 1 d'octubre i continuen obertes a qualsevol alumne d'entre 14 i 18 anys fins el 3 de febrer.

El concurs, 'Ficcions, l'aventura de crear històries', està orientat a alumnes del segon cicle de Secundària, Batxillerat i Formació Professional (FP) amb l'objectiu d'impulsar la creació literària i el treball en equip dels estudiants, així com fomentar l'escriptura i la literatura en català.

A partir d'un dels cinc inicis de novel·la proposats, els alumnes han d'escriure un relat dividit en tres capítols i penjar-los a través del web del concurs seguint el calendari d'entrega.

Els alumnes podran participar tant individualment com en grups de fins a tres persones, i sotmetre's a un jurat vinculat al món de la literatura i l'educació.

Contador