Publicat 24/11/2019 16:43:29 +01:00CET

Més de 10.000 persones visiten el Palau de la Música Catalana en la seva jornada de portes obertes

Més de 10.000 persones visiten el Palau de la Música Catalana en la seva jornada de portes obertes.
PALAU DE LA MÚSICA CATALANA

BARCELONA, 24 nov. (EUROPA PRESS) -

La jornada de portes obertes del Palau de la Música Catalana ha superat aquest diumenge els 10.000 visitants, que han gaudit de quatre actuacions que han ofert els visitants que han participat en els diferents tallers de cant coral.

En un comunicat, el Palau ha informat que les entrades de la jornada, que s'ha celebrat de les 10.00 a les 15.00 hores, aquest any tenien un preu simbòlic d'un euro que es destinarà al projecte social del Palau de la Música Clavé XXI, que fomenta la inclusió de nens i joves a partir del cant coral.

Unes 600 persones han assajat diverses peces i les han interpretat després a la Sala de Concerts davant del públic assistent, i els quatre tallers de cant coral s'han fet a la Sala d'Assaig i han estat dirigits per Mariona Fernàndez i Alba Millán, directores dels cors del projecte Clavé XXI.

A més a més, gairebé un centenar de persones han assistit a visites guiades al Centre de Documentació de l'Orfeó Català (Cedoc), un espai que custodia els fons documentals del Palau que es remunten al segle XII.

La plaça del Palau s'ha convertit també en un espai musical, a través de la col·laboració amb el Concurs Internacional de Música Maria Canals, que ha cedit un piano a l'abast de tothom.