Publicat 9/1/2019 13:30:03 +01:00CET

El MEAM donar especial protagonisme a les dones i al Japó en la seva temporada 2019

Obra de l'artista Viktoria Savenkova (Bielorússia, 1979)
MEAM

BARCELONA, 9 gen. (EUROPA PRESS) -

El Museu Europeu d'Art Modern (MEAM) dedicar un especial protagonisme a les dones i a la cultura nipona en la seva temporada expositiva d'aquest any, segons ha anunciat aquest dimecres en un comunicat.

Les dones artistes internacionals marcaran l'agenda d'aquest any a través de la mostra 'Painting Today. International Women Painters' que obrir les seves portes coincidint amb la commemoració del Dia Internacional de la Dona el 8 de mar.

L'exposició presentar un total de 70 obres de més de 40 dones artistes internacionals procedents principalment dels EUA i d'altres pasos.

Al maig, el MEAM viatjar al Japó amb una gran exposició collectiva que comptar amb la participació de més de 50 artistes espanyols, en una iniciativa que suposa la culminació d'un projecte comú entre el museu i l'Hoki Museum, els dos museus del món dedicats exclusivament a l'art figuratiu contemporani.

La nova programació també comptar amb dues mostres collectives de la m de la galeria Artelibre, que al maig presentar les obres finalistes del VI Concurs Modportrait 2018 i al desembre exposar les obres guanyadores del X Concurs 'Figuratives'.

L'any expositiu obrir al febrer amb una mostra collectiva que reunir les obres dels guanyadors del concurs 'Arc International Salon', organitzat per l'entitat nord-americana Art Renewal Center (ARC).