Publicat 2/7/2020 12:11:15 +02:00CET

En marxa un dispositiu contra un grup criminal amb 29 escorcolls a 6 municipis

Un cotxe dels Mossos d'Esquadra.
ARCHIVO

Els Mossos actuen a Barcelona, Badalona, Santa Coloma de Farners, Terrassa, Sabadell i Arenys de Mar (Barcelona)

BARCELONA, 2 jul. (EUROPA PRESS) -

Els Mossos d'Esquadra han engegat aquest dijous un dispositiu amb 29 escorcolls a sis municipis de Catalunya per desarticular un grup criminal al qual se li atribueixen diversos delictes violents i contra la salut pública.

La policia catalana ha informat a Europa Press que el dispositiu ha començat cap a les 5.30 hores, que hi participen més de 500 agents i el comanda l'Àrea Central de Delictes contra el Patrimoni de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) del cos.

L'objectiu és desmantellar una organització criminal dedicada a cometre delictes violents de diferents tipus, i els Mossos actuen sota secret d'actuacions.

El Jutjat d'Instrucció 4 de Badalona (Barcelona) dirigeix les 29 entrades i escorcolls d'aquest dijous, i manté la causa sota secret de sumari.

A més de Badalona, també s'han fet escorcolls a municipis dels partits judicials de Barcelona, Santa Coloma de Farners, Terrassa, Sabadell i Arenys de Mar (Barcelona).

En el marc de l'operació, la policia també ha practicat escorcolls al barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs (Barcelona).