Publicat 23/12/2019 17:18:06 +01:00CET

Marta Bueno guanya el 44 premi El Ciervo d'articles periodístics

BARCELONA, 23 des. (EUROPA PRESS) -

El jurat del 44 Premi El Ciervo-Enrique Ferrán d'articles periodístics ha decidit premiar la física i pedagoga Marta Bueno, resident a Salamanca, pel seu treball 'Cinco miradas', ha anunciat l'organització aquest dilluns en un comunicat.

A aquesta edició, el tema era 'El planeta en perill', han concorregut 72 articles procedents d'11 països, i l'article guanyador s'ha imposat per la seva qualitat i originalitat.

El jurat ha estat format per l'oceanògrafa i professora de la facultat de Ciències de la Terra de la Universitat de Barcelona (UB) Anna Sánchez; el catedràtic de l'Institut de Neurociències de Castella i Lleó José Ramón Alonso; i els periodistes de 'El Ciervo' Soledad Gomis, Carles Padró, i el seu director, Jaume Boix.

"La multiplicitat de mirades des de les quals l'autora percep els problemes mediambientals i la seva trucada a l'acció per a l'aportació de solucions han destacat sobre les altres propostes", subratlla el jurat.

L'entrega de premis d'aquest 44 Premi El Ciervo-Enrique Ferrán d'articles periodístics tindrà lloc a mitjan mes de febrer del 2020 a la llibreria +Bernat de Barcelona.

L'esdeveniment s'emmarca dins dels actes de celebració del 70 aniversari de la creació de 'El Ciervo', degana de les revistes de cultura i pensament a Espanya.