Publicat 25/4/2019 7:40:10 +02:00CET

Mark Knopfler comena gira al Palau Sant Jordi aquest dijous

MARK KNOPFLER
UNIVERSAL MUSIC - Archivo

BARCELONA, 25 abr. (EUROPA PRESS) -

El músic escocs Mark Knopfler comenar aquest dijous la seva gira 'Down The Road Wherever' al Palau Sant Jordi de Barcelona i després d'altres dates a Espanya, continuar per tota Europa, finalitzant a Verona (Itlia) al juliol, abans de donar el salt als Estats Units.

A Espanya, comenar al Palau Sant Jordi, després viatjar a la plaa de Toros de Valncia; el dia 28 d'abril actuar al WiZink Center de Madrid; el 29, a la plaa de Toros de Crdova; el 3 de maig, al Coliseum de la Corunya, i el dia 5 de maig, al Navarra Arena a Pamplona.

"Mark Knopfler, que llanar el seu nov lbum d'estudi sota el títol 'Down The Road Wherever' el 16 de novembre, sempre ha vist les gires com una part integral del procés de llanament d'un lbum, passant de la composició a l'enregistrament i acabant en la carretera, tocant els seus xits de sempre i els seus nous temes", va explicar la promotora Doctor Music en un comunicat.

BANDA AMPLIADA

Knopfler es presentar en aquesta gira amb una banda ampliada de deu integrants, la majoria dels quals han estat treballant amb ell durant més de dues dcades: Guy Fletcher (teclats) , Richard Bennett (guitarra), Jim Coix (piano), Mike McGoldrick (flauta), John McCusker (violí i cistro), Glenn Worf (baix), Danny Cummings (percussió) i Ian Thomas (bateria).

Les noves incorporacions seran Graeme Blebins (saxofon) i Tom Walsh (trompeta); en aquesta gira, Mark Knopfler i la seva banda tocaran una selecció de noves canons, combinades amb alguns dels temes més coneguts i imprescindibles del seu catleg i alguna sorpresa recuperada dels racons més remots del seu repertori.