Màrius Robles (Food by Robots) parlarà de la robòtica en gastronomia a la UAO CEU

La UAO CEU consolida la fórmula de los dobles másters en el área jurídica
UAO - Archivo
Publicat 26/4/2019 17:37:17CET

BARCELONA, 26 Abr. (EUROPA PRESS) -

El cofundador de Food By Robots Màrius Robles reflexionarà aquest dilluns sobre el paper que desenvoluparan els robots en el sector de la gastronomia en la clausura d'aquest any del postgrau en Màrqueting i Comunicació Gastronòmica i Ecològica de la Universitat Abat Oliba CEU (UAO CEU) de Barcelona.

L'impulsor d'aquesta empresa dedicada a accelerar els beneficis de la robòtica en l'evolució del producte gastronòmic farà una ponència titulada 'Cap a on es dirigeix el futur de l'alimentació i la restauració? Robòtica, IA i proteïna vegetal en un mateix còctel', ha explicat la UAO CEU en un comunicat.

Robles ha estat cofundador de Reimagine Food, "el primer centre disruptiu del món dedicat al futur de l'alimentació", i col·labora a través de la seva fundació amb institucions de referència a escala mundial en el desenvolupament d'investigacions pròpies relacionades amb algoritmes de sabor, 'brainfood', robòtica i l'aplicació de la intel·ligència artificial (IA) en el sector alimentari.

Contador
L'actualitat més visitada a Aldia.cat

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2019 Europa Press. Està expressament prohibida la redistribució i la redifusió de tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense previ i exprés consentiment.