BARCELONA, 26 abr. (EUROPA PRESS) -
El cofundador de Food By Robots Mrius Robles reflexionar aquest dilluns sobre el paper que desenvoluparan els robots en el sector de la gastronomia en la clausura d'aquest any del postgrau en Mrqueting i Comunicació Gastronmica i Ecolgica de la Universitat Abat Oliba CEU (UAO CEU) de Barcelona.
L'impulsor d'aquesta empresa dedicada a accelerar els beneficis de la robtica en l'evolució del producte gastronmic far una ponncia titulada 'Cap a on es dirigeix el futur de l'alimentació i la restauració? Robtica, IA i protena vegetal en un mateix cctel', ha explicat la UAO CEU en un comunicat.
Robles ha estat cofundador de Reimagine Food, "el primer centre disruptiu del món dedicat al futur de l'alimentació", i collabora a través de la seva fundació amb institucions de referncia a escala mundial en el desenvolupament d'investigacions prpies relacionades amb algoritmes de sabor, 'brainfood', robtica i l'aplicació de la intelligncia artificial (IA) en el sector alimentari.