Publicat 26/04/2019 17:37

Mrius Robles (Food by Robots) parlar de la robtica en gastronomia a la UAO CEU

La UAO CEU consolida la fórmula de los dobles másters en el área jurídica
UAO - Archivo

BARCELONA, 26 abr. (EUROPA PRESS) -

El cofundador de Food By Robots Mrius Robles reflexionar aquest dilluns sobre el paper que desenvoluparan els robots en el sector de la gastronomia en la clausura d'aquest any del postgrau en Mrqueting i Comunicació Gastronmica i Ecolgica de la Universitat Abat Oliba CEU (UAO CEU) de Barcelona.

L'impulsor d'aquesta empresa dedicada a accelerar els beneficis de la robtica en l'evolució del producte gastronmic far una ponncia titulada 'Cap a on es dirigeix el futur de l'alimentació i la restauració? Robtica, IA i protena vegetal en un mateix cctel', ha explicat la UAO CEU en un comunicat.

Robles ha estat cofundador de Reimagine Food, "el primer centre disruptiu del món dedicat al futur de l'alimentació", i collabora a través de la seva fundació amb institucions de referncia a escala mundial en el desenvolupament d'investigacions prpies relacionades amb algoritmes de sabor, 'brainfood', robtica i l'aplicació de la intelligncia artificial (IA) en el sector alimentari.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés