Publicat 26/6/2019 18:50:28 +02:00CET

María Ripoll estrenarà la seva nova comèdia 'Vivir dos veces' el 6 de setembre

María Ripoll estrenarà la seva nova comèdia 'Vivir dos veces' el 6 de setembre
FILMAX

BARCELONA, 26 juny (EUROPA PRESS) -

La directora de cinema barcelonina María Ripoll estrenarà la seva nova comèdia 'Vivir dos veces' el 6 de setembre, amb la interpretació d'Oscar Martínez, Inma Cuesta i Mafalda Carbonell.

Segons ha informat la distribuïdora Filmax en un comunicat aquest dimecres, es tracta d'una comèdia plena d'emoció i ganes de viure".

"'Vivir dos veces' ho té tot per convertir-se en una pel·lícula que arribi un públic molt ampli", ha assegurat la directora, que considera que aquesta suscita riures, situacions divertides, personatges amb carisma i, sobretot, una història humana i sincera amb la qual és fàcil identificar-se.

Alamar Cinema 161 AIE, Comboi Films i Plural Jempsa són les productores de 'Vivir dos veces' que compta amb la participació de RTVE, Netflix, À Punt Mèdia, Film Factory Entertainment, Institut Valencià de Cultura, Crea SGR i ICAA.

Ripoll ha rodat aquesta cinta durant set setmanes a diverses localitzacions de la Comunitat Valenciana, i compta amb guió original de María Mínguez, i s'endin-se en un nou univers de personatges.

En el llargmetratge, Emilio, la seva filla Julia i la seva neta Blanca emprenen un viatge absurd i alhora revelador; abans que Emilio li falli la memòria definitivament, la família l'ajudarà a trobar l'amor de la seva joventut.