Publicat 21/2/2018 19:02:36 +01:00CET

Marea Blanca transmet a Salut la seva preocupació per una unitat privada a Mollet

BARCELONA, 21 febr. (EUROPA PRESS) -

La Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Valls i la Marea Blanca de Catalunya han transmès aquest dimecres al Servei Català de la Salut (CatSalut) la seva preocupació per una unitat de medicina esportiva que es podria construir en instal·lacions de la fundació propietària de l'edifici de l'Hospital de Mollet del Vallès(Barcelona).

En una reunió mantinguda aquest dimecres, representants de les entitats han avisat el director del CatSalut, David Elvira, que estaran pendents de "possibles disfuncionalidades que l'activitat de medicina esportiva pugui suposar en llistes d'espera" tant d'especialista com de proves i intervencions, han explicat en un comunicat.

Els activistes van demanar aquesta trobada per abordar la possibilitat que aquesta nova unitat privada s'integri dins de l'hospital, al que Elvira els ha assegurat que no hi ha cap permís ni autorització del CatSalut perquè això succeeixi perquè no han tingut petició prèvia, i que solament s'ha fet una consulta sobre l'assistència de tercers obligats de la Fundació Sanitària Mollet.

Les entitats han explicat que les instal·lacions es desenvoluparan en les instal·lacions del sociosanitari de la fundació, propietària de l'edifici, en lloc de dins de l'hospital, i s'ha compromès a fer-los arribar un informe sobre la qüestió.

Han fet costat a les entitats abans de la reunió activistes de moviments i col·lectius com Xarxa de Cures, Acampada Mar, Rebel·lió Bellvitge, Paicam, Marea Pensionista, Acampada Sabadell i Resistència Clínic.