Publicat 11/4/2019 11:44:23 +02:00CET

Manolo García far dos concerts acústics al Palau de la Música

Manolo García donar dos concerts acústics en el Palau de la Música
CONCERTSTUDIO

BARCELONA, 11 abr. (EUROPA PRESS) -

El cantant Manolo García far dos concerts acústics al Palau de la Música Catalana els dies 27 i 28 de desembre dins del 21 Festival del Millenni, ha informat l'organització en un comunicat aquest dijous.

Després de militar des dels anys 80 en Los Rápidos, Los Burros i El Último de la Fila, i amb una carrera en solitari, aquesta és la primera vegada que Manolo García es presenta en format acústic deixant de banda la sonoritat elctrica.

Ha decidit, aquesta vegada, fer un gir de 180 graus i revisar el millor del seu repertori i treballar-ho d'una manera absolutament acústica amb altres sonoritats amb una extensa banda sobre l'escenari.

Concretament, hi seran Ricardo Marín, Víctor Iniesta, Josete Ordoñez --guitarres espanyoles, acústiques i llaüt--, Juan Carlos García --piano, percussió i cors--, Olvido Lanza --violí i cello--, Charly Sard --percussions-- i Iñigo Goldaracena --contrabaix i acordió-- i Manolo García --veu i guitarra acústica--.

El concert ser una "sorpresa per a les orelles dels seus seguidors", perqu tant la seva interpretació i la seva veu arribaran d'una manera diferent als espectadors.