Publicat 10/04/2014 14:30

Magda Carlas desterra falses creences sobre l'aigua mineral a 'Más claro que el agua'

Portada del libro 'Más claro que el agua', de Magda Carlas
AMAT EDITORIAL

BARCELONA, 10 abr. (EUROPA PRESS) -

La mèdic i cirurgiana Magda Carlas, màster en Ciències de l'Alimentació, desterra les creences falses que planegen sobre el món de l'aigua mineral natural en el llibre 'Más claro que el agua - Todo lo que deberías saber del agua mineral natural y nunca te han contado' (Amat editorial).

L'experta proposa un recorregut pel món de l'aigua mineral que ella mateixa defineix com a "un llibre diferent sobre l'aigua, un ingredient fonamental de la dieta del qual es parla poc i al voltant del qual hi ha algunes creences errònies".

En el llibre, de cinc capítols, l'autora mostra el paper de l'aigua a l'organisme, la importància de la hidratació en les diferents etapes de la vida, el paper de l'aigua en les dietes d'aprimament, l'etiqueta i composició mineral de l'aigua i la importància de l'aigua a la cuina, amb algunes receptes en les quals destaca l'interès de cuinar amb aigua mineral natural.

Cada aigua mineral natural té una composició única, constant i coneguda que ve donada pel seu origen i la seva aportació de minerals, segons destaca l'autora, que insta els consumidors a reparar a l'aportament de minerals de cadascuna per elegir la més adequada en cada moment.

A Espanya, es comercialitzen més de 100 aigües diferents i més del 80% són aigua mineral natural de mineralització feble, el que significa que tenen una quantitat en minerals --de residu sec--, d'entre un 50 i 500 mil·ligrams per litre.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés