Publicat 4/4/2019 20:56:05 +02:00CET

L'Unesco i MWC Barcelona, Premis Xavier del Turisme-HTSI

L'Unesco i MWC Barcelona, Premis Xavier del Turisme-HTSI
PREMIOS XAVIER DEL TURISMO-HTSI

BARCELONA, 4 abr. (EUROPA PRESS) -

L'Unesco i MWC Barcelona han estat distingits aquest dijous amb els XVI Premis Xavier del Turisme-HTSI atorgats per la Facultat de Turisme i Direcció Hotelera Sant Ignasi (HTSI) de la Universitat Ramon Llull (URL).

Durant la cerimnia d'entrega, el CEO de GSM, John Hoffman, ha recollit el guardó en la categoria professional en representació d'MWC Barcelona, mentre que el responsable del Projecte de la Unitat del Centre de Patrimoni Natural, Turisme Sostenible i Sensibilització, Peter Debrine, ha recollit el premi en categoria institucional per a la Unesco.

El jurat del premi, presidit per Federico Mayor Zaragoza --exlíder de la Unesco-- i que compta amb la collaboració de la Fundació Bancria La Caixa, ha decidit guardonar a ambdues organitzacions per unanimitat.

A la Unesco, li ha volgut reconixer la seva tasca com a actor fonamental en la contribució de la pau i la seguretat al món a través de l'educació, la cincia, la cultura i les comunicacions; i a MWC Barcelona, per ser un esdeveniment global que reuneix les companyies més importants i líders de l'ecosistema mbil, potenciant la innovació per impactar positivament en la vida de les persones al món.

Lluís Bassat, expresident a Espanya i Portugal del grup Bassat Ogilvy Iberia, ha llegit els mrits per a la Unesco, i Jordi Hereu, exalcalde de Barcelona, ho ha fet per MWC Barcelona.

A l'acte, copresidit per Federico Mayor Zaragoza, exministre d'Educació i Cincia del Govern d'Espanya i exdirector general de la Unesco, han assistit el rector de la URL, Josep Maria Garrell; el president d'UNIJES-Universitats Jesutes d'Espanya, Jaime Oraá; el deg de la Facultat de Turisme i Adrea Hotelera Sant Ignasi, Ricard Santom, i el president de la Fundació Xavier, Eugeni Gay.

EFICCIA, DEDICACIÓ I INNOVACIÓ

La Facultat de Turisme i Direcció Hotelera Sant Ignasi lliura anualment els Premis Xavier del Turisme-HTSI per reconixer persones i institucions que hagin aconseguit altes quotes d'eficcia, dedicació, innovació.

Des de 2003, HTSI ha guardonat amb aquests premis a 26 personalitats i institucions per la seva contribució a la millora del sector turístic entre els quals destaquen: el programa Erasmus, el Camino de Santiago, Aena, Ilunion Hotels, International Centre for Responsible Tourism, Barceló Hotels and Resorts, Joan Roca --Chef d'El Celler de Can Roca--, Majestic Hotel Group y la Sagrada Família de Barcelona.

el més llegit

 1. 1

  Coronavirus.- Reparteixen més de 90.000 mascaretes entre empreses de polígons industrials de Terrassa

 2. 2

  Dos detinguts per robar en un local d'oci nocturn a Manresa

 3. 3

  Un detingut per disparar a dos homes a Cambrils

 4. 4

  L'Audiència Nacional obre el judici als 3 suposats gihadistes de la cèl·lula que va atemptar a Catalunya

 5. 5

  El 85% de comerços del Segrià (Lleida) facturen menys segons PIMEComerç