Publicat 22/12/2019 11:39:22 +01:00CET

Un lotero de Súria (Barcelona) reparteix vuit milions de la grosa a "gent treballadora"

Una de les nenes de la residència de Sant Idelfons Noura Akrouh , amb la bola del nombre premiat amb el Primer Premi de la Loteria de Nadal, la grossa de la Loteria, el nº  26590.
Eduardo Parra - Europa Press

BARCELONA, 22 des. (EUROPA PRESS) -

El propietari de l'administració de loteria 2 de Súria (Barcelona) -que ha venut dues sèries del primer premi 26590, equivalents a vuit milions d'euros-, Juan Antoni Pulido, ha celebrat que la grossa hagi tocat a "gent treballadora i obrera a qui li vindrà molt bé".

En declaracions a TV3 recollides per Europa Press, ha indicat que les dues sèries han estat repartides per finestreta i creu que "dècim a dècim, és a dir a famílies".

De moment cap afortunat no ha anat al local: "Estem nosaltres, la meva família i algun treballador, esperem que vinguin per aquí per celebrar i saltar amb ells".

Pulido ha explicat que la grossa ha estat el seu "despertador" perquè l'ha posat per veure el sorteig, i que quan encara estava al llit mirant la tele ha començat a rebre missatges i trucades.

El primer premi també ha caigut a dues localitats catalanes més: a Salou (Tarragona), on han tocat 90 sèries -80 d'aquestes al centre aragonès El Cachirulo de Reus- i a Barcelona ciutat, on s'han repartit 5 sèries.