La Loteria Mantera recapta més de 55.000 euros per ajudar en projectes socials

Publicat 6/1/2020 16:40:42CET
Una de les caçadores que sorteja la Loteria Mantera
ASOCIACIÓN POPULAR DE VENDEDORES AMBULANTES

BARCELONA, 6 gen. (EUROPA PRESS) -

La Loteria Mantera, una iniciativa de l'Associació Popular de Venedors Ambulants, ha aconseguit recaptar més de 55.000 euros després de vendre 5.501 bitllets, que aniran destinats a projectes socials, ha informat l'organització aquest dilluns en un comunicat.

Els diners es destinaran a ajudar el col·lectiu de manters que treballen als carrers: un 20% anirà a habitatge; un 20%, a aspectes legals; un 20% a salut; un 13%, a educació; un 7%, a participació política; i un 7%, a cultura.

El 13% restant servirà per crear una cooperativa dedicada a l'elaboració i venda de roba de la marca 'Top Manta' per fomentar l'autoocupació i regularitzar la situació legal dels manters.

S'han sortejat vint caçadores texanes il·lustrades per coneguts dissenyadors, i el repartiment tindrà lloc a partir de les 20.00 hores aquest dilluns a l'Escola Sunion de Barcelona.

Els dissenyadors van escoltar "les històries de vida i les reivindicacions polítiques" d'un grup de manters per inspirar-se en la creació d'aquestes jaquetes, que són peces úniques.

Contador