Publicat 29/4/2019 18:08:37 +02:00CET

L'OSV repeteix l'experincia per interpretar la música de 'Dragon Ball' a Barcelona

L'OSV repeteix l'experincia per interpretar la música de Bola de Drac a Barcelona
OSV

SABADELL (BARCELONA), 29 abr. (EUROPA PRESS) -

L'Orquestra Simfnica del Valls (OSV) tornar a repetir l'experincia per interpretar la música en directe de la srie 'Dragon Ball' a l'Auditori del Frum CCIB de Barcelona el proper 11 de maig.

L'espectacle, amb una durada aproximada de tres hores, dividides en dues parts, es complementar amb l'exposició d'imatges de la srie d'animació en una pantalla gegant per ambientar el concert musical, segons ha informat la companyia aquest dilluns en un comunicat.

Es tracta de 'Dragon Ball Symphonic Adventure' que uneix "la passió" per les sries animades i que l'OSV, sota la direcció d'Adrián Ronda, que tornar a dirigir la funció, interpretar, després de l'xit durant el mes de mar del 2018, que va esgotar entrades a totes les localitats.

És l'únic concert d'aquesta iniciativa que se celebra a Espanya de l'obra del dibuixant japons Akira Toriyama i que va comenar a popularitzar-se en la dcada dels 80.

La companyia musical comptar amb la participació sobre l'escenari del cantant original japons de la producció nipona, Hiroki Takahashi.