Publicat 13/12/2019 16:44:12 +01:00CET

L'OSV impulsa un projecte social per visualitzar persones amb sordesa

Orquestra Simfònica del Vallès
PACO AMANTE/PALAU DE LA MÚSICA - Archivo

Una iniciativa emmarcada dins del 250 aniversari del naixement de Beethoven

SABADELL (BARCELONA), 13 des. (EUROPA PRESS) -

L'Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) ha impulsat un projecte social que pretén visualitzar les persones que pateixen sordesa i volen sensibilitzar la societat, alhora que encoratjar a aquest col·lectiu a participar en aquestes iniciatives.

És una iniciativa en col·laboració amb la unitat d'otorrinolaringologia i el Centre d'Implants coclears de l'Hospital de Sant de Déu, la Federació d'Associacions Catalanes de Pares i Persones Sordes i la Fundació GAES Solidària, en el marc del 250 aniversari del naixement de Ludwig Van Beethoven el 2020, segons ha informat l'OSV aquest divendres en un comunicat.

La companyia farà treball específic amb joves músics de la Jove Orquestra Graeme Clark (JOGC), integrada per nens amb sordesa, que tenen com a director titular al president i viola de l'OSV, Jordi Cos.

Es farà treball en diverses matèries com l'escorta activa, el compromís, la responsabilitat i el treball en equip, a través de diversos tallers i activitats, amb la finalitat que facin un concert el 30 de maig al Palau de la Música Catalana per interpretar l''Himne de l'Alegria' de Beethoven juntament amb l'OSV.

La JOGC no només serà amb la companyia vallesana sobre l'escenari al maig, també en les actuacions del Concert per a piano número 4 de Beethoven l'1 de febrer i la cinquena Simfonia de Beethoven el 21 de setembre, emmarcades dins del cicle 'Simfònics al Palau'.

el més llegit

 1. 1

  Troben un refugi de la Guerra Civil durant les obres d'una escola en l'Hospitalet (Barcelona)

 2. 2

  Les festes de Gràcia de Barcelona seran virtuals i sense concurs de carrers

 3. 3

  Crema un autobús sense causar ferits a Castelldefels (Barcelona)

 4. 4

  Successos.- Mor un ciclista atropellat per un cotxe a Sant Pere de Vilamajor (Barcelona)

 5. 5

  Desarticulen un grup de compravenda de cotxes manipulats a Torredembarra (Tarragona)