Publicat 8/5/2019 16:21:28 +02:00CET

Localitzada en bon estat la jove espanyola desapareguda a París fa una setmana

Granada.- Sucesos.- AMP.- Padre de desaparecida en París pide respeto a su intimidad y evitar "especulaciones gratuitas"
QSD DESAPARECIDOS

PALMA DE MALLORCA, 8 maig (EUROPA PRESS) -

Natalia Sánchez Uribe, la jove espanyola de 22 anys que va desaparèixer a París dimecres passat 1 de maig, ha estat trobada en bon estat de salut, segons ha confirmat la Guàrdia Civil.

En declaracions a Europa Press, l'Institut Armat ha explicat que la jove es trobava "bé" encara que estava "desorientada" i que ha estat ingressada en un hospital.

Des de la Fundació Quién Sabe Dónde global, han explicat també, per part de la família, que la jove ha estat localitzada i que es troba "bé". La família sol·licita "ara un temps per a la seva intimitat i recuperar la calma", segons han detallat.

Aquest mateix dimecres, el pare ha demanat que "es respecti la seva intimitat", que "no es difonguin dades o imatges de les seves xarxes socials" i que "s'evitin hipòtesis o especulacions gratuïtes".

En declaracions publicades a través de la Fundació Quién Sabe Dónde global, també ha agraït als mitjans de comunicació i a les persones interessades pel cas la "solidaritat" expressada.