Publicat 7/12/2019 16:22:21 +01:00CET

L'Observatori Contra l'Homofòbia alerta d'una "greu agressió homòfoba" a un jove a Barcelona

BARCELONA, 7 des. (EUROPA PRESS) -

L'Observatori Contra l'Homofòbia (OCH) ha alertat aquest dissabte que un jove va patir aquest divendres al matí "una greu agressió homòfoba" al districte barceloní de Ciutat Vella, on dos homes van insultar-lo, al·ludint a la seva orientació sexual, i li van pegar una pallissa.

El jove, que no resideix a Barcelona, sortia d'una festa amb una amiga quan el van envoltar en un carreró del barri del Born els dos agressors, que el van increpar i després van pergar-li, ha informat el president d'OCH, Eugeni Rodríguez, a Europa Press.

El jove va ser atès a urgències i l'OCH va activar el protocol quan va tenir coneixement dels fets, i va fer el corresponent avís a l'Ajuntament de Barcelona.

La setmana vinent, el jove agredit rebrà assistència psicològica i l'OCH preveu que es presenti la denúncia davant els Mossos d'Esquadra aquest dimarts.

El president de l'OCH ha lamentat que les agressions homòfobes hagin augmentat i que Ciutat Vella sigui el districte de Barcelona on es registren més denúncies d'agressions d'aquest tipus.

Davant aquesta situació, ha subratllat que "cal més que mai" que es constitueixi una taula amb l'Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i els Mossos d'Esquadra per abordar aquest problema.