Publicat 17/6/2019 17:40:22 +02:00CET

L'OBC tornarà a la platja de Barcelona amb un concert dirigit per Michal Nesterowicz

L'OBC
L'AUDITORI - Archivo

BARCELONA, 17 juny (EUROPA PRESS) -

L'Orquestra de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) tornarà aquest divendres a la platja de Sant Sebastià de Barcelona per oferir el seu tradicional concert pel Dia de la Música, que aquest any estarà dirigit pel polonès Michal Nesterowicz.

El sisè 'Concert de l'OBC a la platja', gratuït i que començarà a les 21 hores, comptarà amb peces de Bizet, Sibelius, Saint-Saëns, Borodin, Rimski-Korsakov, Dvorak i Brahms, a més dels polonesos Moniuszko i Kilar, ha informat L'Auditori aquest dilluns en un comunicat.

El concert acull anualment unes 15.000 persones a la platja i per facilitar el seguiment s'instal·laran dues pantalles gegants d'un concert que gravarà La Xarxa i que posteriorment emetrà el Canal 33.

Les activitats pel Dia de la Música començaran aquest dijous amb un concert gratuït a l'aire lliure a La Llanterna de L'Auditori, protagonitzat per Gamelan Penempaan Guntur, grup estable del Museu de la Música.

Aquest concert servirà per donar el tret de sortida a la jornada de portes obertes del Museu de la Música, que serà aquest dijous de 18 a 21 hores i aquest divendres entre les 10 i les 18 hores.

També el dijous, la sala 1 Pau Casals acollirà el concert 'Varèse: Amériques', que oferirà l'Orquestra Simfònica de l'Esmuc, un concert gratuït pel qual s'haurà de recollir prèviament l'entrada a les taquilles de L'Auditori.