Publicat 29/1/2019 16:28:41 +01:00CET

Lluís Pasqual estar al capdavant del Teatro del Soho CaixaBank, el projecte teatral d'Antonio Banderas a Mlaga

Teatre Albereda. Mlaga
EUROPA PRESS - Archivo

MLAGA/BARCELONA, 29 gen. (EUROPA PRESS) -

El director teatral Lluís Pasqual s'incorpora a l'equip que Antonio Banderas est formant per gestionar el nou Teatro del Soho CaixaBank que espera obrir a la tardor, a la ciutat de Mlaga. Pasqual assumeix la direcció del teatre perqu "suposa una garantia per convertir aquest projecte en un referent teatral mundial".

Antonio Banderas, promotor, impulsor i creador del centre, ha manifestat la importncia de poder comptar amb un professional com Lluís Pasqual "que amb la seva experincia i el seu talent aferma el projecte de Teatro del Soho CaixaBank que vol ser un referent cultural al món sencer. Amb ell aquesta fita és encara més a prop".

Per la seva banda, Lluís Pasqual ha afirmat que li "fa una especial illusió emprendre una aventura teatral tan especial amb el meu amic Antonio Banderes i en una ciutat com Mlaga".

Lluís Pasqual és director d'escena i un dels fundadors, el 1976, del Teatre Lliure de Barcelona. En la seva dilatada carrera ha compaginat la direcció escnica amb la direcció de diverses institucions teatrals com el Centro Dramático Nacional de Madrid, l'Odéon-Thétre de l'Europe a París, la Biennale de Venezia, el Teatro Arriaga de Bilbao o el Teatre Lliure.

CaixaBank es va incorporar com a patrocinador principal del projecte cultural Teatro del Soho CaixaBank perqu encaixa amb la seva filosofia d'involucrar-se en projectes culturals que tenen l'objectiu de contribuir a oferir grans espectacles al públic, per sense oblidar-se d'oferir formació i noves oportunitats als joves, han detallat a través d'un comunicat.