Publicat 17/1/2014 12:14:26 +01:00CET

Llorenç Castelló rellevarà Bernat Vivancos al capdavant de l'Escolania de Montserrat

BARCELONA, 17 gen. (EUROPA PRESS) -

L'actual segon director de l'Escolania de Montserrat, Llorenç Castelló, rellevarà Bernat Vivancos com a director musical del cor a partir d'agost, ha informat aquest divendres la institució en un comunicat.

Castelló (Barcelona, 1976) té formació en direcció coral i experiència en la direcció de cors, tenint en compte que ha estat durant quatre anys el màxim col·laborador de Vivancos, que ha anunciat que deixaria el càrrec el 2014 per poder dedicar-se a la composició.

El mateix Vivancos ha estat qui ha proposat el seu deixeble com el seu successor al càrrec perquè és un "coneixedor sòlid de la realitat actual de l'Escolania", de la qual va ser membre a la seva infància.

Amb Castelló al càrrec, Montserrat assegura la continuïtat del seu projecte musical, ha dit Vivancos, que ha estat director durant els últims set cursos i que ara se centrarà en la composició, "una vocació que necessita temps i calma".

Vivancos ha viscut la direcció musical com una tasca de justícia i solidaritat: "He intentat tornar a Montserrat tot allò que em va oferir de nen a l'Escolania".