Publicat 19/5/2014 18:41:49 +02:00CET

Llancen una línia de bany per a dones operades de càncer de mama

Línea de baño de Salud de la Mujer Dexeus y Women'secret Special Post-Surgery
SALUD DE LA MUJER DEXEUS/WOMEN'SECRET

BARCELONA, 19 maig (EUROPA PRESS) -

Salut de la Dona Dexeus i Women'secret han llançat una línia de biquinis i banyadors per a dones que han estat sotmeses a una extirpació de la mama com a conseqüència d'un càncer, segons han anunciat aquest dilluns el centre sanitari privat i la companyia.

Amb el títol 'Special Post-Surgery Swimwear', els promotors d'aquesta iniciativa pretenen aplacar les conseqüències psicològiques i els reptes de socialització importants per a una dona sotmesa a una mastectomia, que no pot o no vol sotmetre's a una operació de reconstrucció de la mama.

Per a això, els biquinis i banyadors, disponibles en negre, verd mint, ratlles marineres i punts, tenen una estructura sense cèrcol ni peces rígides que puguin molestar en fregar les zones sensibles, i tenen una entrada discreta per col·locar pròtesis mamàries i uns tirants més gruixuts que aporten més protecció.

Un peto més alt decorat amb un llaç protegeix el pit i dissimula la diferència de volum, mentre que una franja inferior més àmplia millora la subjecció sense que hi hagi pressió a la zona de les aixelles.

El president de Salut de la Dona Dexeus, Pedro N.Barri, ha destacat que la inseguretat no és una cosa que es pugui combatre des de la medicina: "Però sí que podem posar tota la ciència a l'abast de detalls que marquen la diferència.