Publicat 17/10/2019 17:58:54 +02:00CET

El Liceu i el Palau de la Música cancel·len les seves funcions d'aquest divendres

Una trencadora i feminista 'Turandot' dona inici a la nova temporada artística del Gran Teatre del Liceu de Barcelona
ANTONI BOFILL

Aitana ajorna el seu concert al Palau Sant Jordi

BARCELONA, 17 oct. (EUROPA PRESS) -

El Gran Teatre del Liceu de Barcelona i el Palau de la Música Catalana han cancel·lat la funció de l'òpera 'Turandot' i el concert del cicle Palau 100, d'aquest divendres per "motiu de força major".

En un comunicat, el Liceu ha cancel·lat la funció i les entrades seran vàlides per a la nova representació programada el dilluns 21 d'octubre, i aquells que no puguin assistir s'hauran de posar en contacte amb el Servei d'Atenció a l'Espectador del Liceu abans de les 17 hores del dilluns.

La Fundació Orfeó Català-Palau de la Música ha cancel·lat el concert del Palau 100 amb Magdalena Kozená i Sir Simon Rattle per la vaga general prevista i la manifestació programada, perquè "no es podran garantir els accessos i el desenvolupament correcte del concert", i l'import de les entrades es retornarà.

La cantant Aitana ha ajornat al 3 de novembre el concert que tenia previst aquest divendres al Palau Sant Jordi de Barcelona davant la vaga i la "impossibilitat de garantir el correcte desenvolupament", ha informat la seva oficina de management Global Talent Services.

Les entrades comprades seran vàlides per a la nova data d'Aitana, i les persones que no puguin assistir podran retornar els tiquets pels canals que els van adquirir abans del 30 d'octubre.

El Teatre Auditori de Granollers (Barcelona) també ha ajornat per la vaga els espectacles programats aquest divendres: dues sessions del concert de Carles Marigó -que es faran el 8 de maig- i l'espectacle 'Solitudes' de Kulunka Teatre -posposat al 31 d'octubre-.