Publicat 4/11/2019 13:26:34 +01:00CET

El Liceu celebrarà una altra jornada de portes obertes després de l'"èxit" de la primera

Imatge de la jornada de portes obertes de l'edició d'aquest any.
GRAN TEATRE DEL LICEU

BARCELONA, 4 nov. (EUROPA PRESS) -

El Gran Teatre del Liceu de Barcelona celebrarà una altra jornada de portes obertes el diumenge 1 de desembre, després de l'"èxit" de la jornada de l'any passat amb l'objectiu d'oferir a la ciutadania l'oportunitat de descobrir els seus espais més recòndits i emblemàtics.

En un comunicat aquest dilluns, l'organització ha explicat que repetirà la iniciativa de la temporada passada per donar a conèixer espais públics i privats amb una ruta gratuïta teatralitzada de la mà del director i dramaturg David Pintó.

Espais com el fossat de l'orquestra, l'escenari, els camerinos o la planta amb la qual els artistes de vegades salten a escena integren un recorregut que, segons Pintó, "permetrà descobrir els personatges multicolors i éssers fantàstics que encara ressonen dins del Liceu després d'aquests vint anys".

"Rigoletto, Aida, Carmen, Don Giovanni, Salomé... no hi ha cap teatre que no tingui el seu propi fantasma i el Liceu acull l'espectre dels personatges que l'han fet vibrar i han fet posar el públic dempeus", ha afegit Pintó.

Les invitacions es poden aconseguir a través de la pàgina web de la institució aquest dilluns a partir de les 16.00 hores de la tarda perquè el públic "descobreixi llocs on normalment no té accés" d'un teatre amb més de 170 anys d'història, en el marc del 20è aniversari de la reobertura del coliseu líric després de l'incendi.