Publicat 12/7/2020 14:29:27 +02:00CET

L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) tanca pistes esportives a l'aire lliure pel coronavirus

La alcaldesa de L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona), Núria Marín
EUROPA PRESS

Marín proposa que treballadors municipals visitin els afectats per comprovar els seus confinaments

BARCELONA, 12 jul. (EUROPA PRESS) -

L'alcaldessa de L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona), Núria Marín, ha informat aquest diumenge que ha tancat les pistes esportives a l'aire lliure de la ciutat "per evitar aglomeracions i contagis" després del repunt de coronavirus a la ciutat.

En una entrevista de Rac 1 recollida per Europa Press, també ha assegurat que incrementaran "la freqüència i intensitat de la neteja en espais d'afluència de públic".

No ha descartat tancar a més els parcs de la ciutat: "De moment no, però si el parc es pot convertir en un espai de contagi comunitari, ho farem sense cap problema".

I ha ofert a la Conselleria de Salut de la Generalitat que els treballadors socials de l'Ajuntament puguin visitar els afectats pel virus als seus domicilis "per comprovar si estan complint el confinament", per ajudar-los.

"No és posar vigilància. És comprovar que aquestes persones confinades estiguin en les millors condicions", i ha informat que la Conselleria ja està estudiant-ho.

POSSIBILITAT DE DESCONTROL

Marín ha valorat que "la situació està controlada, però en qualsevol moment pot passar a ser descontrolada", per la qual cosa és important prendre mesures des del principi.

"Hi ha tres o quatre punts de contagis familiars. Hem de vigilar que aquest contagi no s'estengui a la població en general" i que es esdevingui comunitari.