L'Hospital Sagrat Cor atendrà i vacunarà de la grip persones sense llar a la parròquia Santa Anna

Publicat 11/11/2019 19:00:04CET
L'H"ospital del Carrer" de la parròquia Santa Anna aten 250 persones en quatre dies.
HOSPITAL SAGRAT COR - Archivo

BARCELONA, 11 nov. (EUROPA PRESS) -

L'Hospital Sagrat Cor de Barcelona atendrà a persones sense llar a la parròquia de Santa Anna entre aquest dimarts i dijous, en la tercera edició de 'l'Hospital del Carrer' que organitza, i que com a novetat inclourà una campanya de vacunació antigripal.

Aquesta edició potenciarà també l'atenció a la dona amb la implantació de l'ecografia ginecològica i l'atenció a adolescents i joves amb l'ajuda de professionals de la pediatria, psiquiatria i col·laboradors experts en drogodependència, segons ha informat l'hospital en un comunicat.

Amb la finalitat de captar més pacients, aquesta vegada la campanya comptarà amb unitats mòbils formades per voluntaris d'infermeria que recorreran els carrers de Ciutat Vella per realitzar cures in situ o, si es dona el cas, per traslladar els pacients a 'l'Hospital del Carrer'.

El dispositiu de salut de la parròquia de Santa Anna estarà format per professionals de diverses especialitats com ara medicina interna, salut mental, ginecologia, odontologia, oftalmologia i addiccions, entre d'altres.

Tant metges, infermeres i personal d'administració com personal d'acompanyament dels pacients estarà constituït per voluntaris de l'Hospital Sagrat Cor, que treballaran en el marc d'un projecte solidari.

MÉS DE 400 PACIENTS EN LES DUES ÚLTIMES EDICIONS

En la primera edició de 'l'Hospital del Carrer', que va tenir una durada d'una setmana, van ser 586 les consultes registrades, corresponents a 367 pacients, i en la segona, de dos dies de durada, es van realitzar un total de 127 consultes, que corresponen a 87 pacients.

En les dues ocasions es va poder atendre tots els pacients sense cap limitació i es va aconseguir aplicar un tractament al 90% de les visites.