L'Hospital de Bellvitge innova per millorar l'atenció de pacients amb arrítmies i ictus

Publicat 13/8/2019 17:40:00CET
 Hospital de Bellvitge
Hospital de Bellvitge - Archivo

BARCELONA, 13 ago. (EUROPA PRESS) -

L'Hospital Universitari de Bellvitge, a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona), millorarà el seguiment dels pacients afectats per arrítmies i ictus a través de la implementació de nous models innovadors, en el marc del nou programa de Compra Pública d'Innovació en Salut de la Generalitat.

Finançats pel Servei Català de Salut (CatSalut) i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), l'hospital implementarà quatre projectes tecnològics, entre els quals es troben els esmentats, ha informat el centre sanitari en un comunicat aquest dimarts.

Un programa per intensificar la recuperació de les pacients de cirurgia ginecològica i una col·laboració amb el Consorci Parc Taulí de Sabadell, adreçada a monitoritzar els pacients crítics, són les altres dues iniciatives que implementarà l'hospital.

Els projectes finançats són iniciatives per potenciar la transformació digital i proposar solucions tecnològiques per garantir al pacient una atenció "més personalitzada i ininterrompuda", ha explicat el centre.

El pressupost, de 30 milions d'euros --15 finançats pel CatSalut i els altres 15 procedents del FEDER--, ha de finançar 18 projectes seleccionats d'un total dels 33 que es van presentar en la convocatòria, i la data màxima d'execució d'aquestes iniciatives és el 31 de desembre del 2023.