Publicat 12/7/2019 19:13:53 +02:00CET

L'Escenari Joan Brossa centra la programació de la propera temporada en la lluita mediambiental

L'Escenari Brossa presenta temporada 2019-2020.
ESCENARI BROSSA

BARCELONA, 12 jul. (EUROPA PRESS) -

L'Escenari Joan Brossa ha centrat la temporada 2019-2020 sota el lema #SomBrossa i amb una programació de 7 cicles diferents, en la creació de possibles futurs a favor de la lluita mediambiental, ha informat el teatre durant la presentació de la temporada.

Des de l'entitat volen sentir-se partícips de la tasca impartida per l'activista Greta Thunberg, els adolescents i els moviments socials, que lluiten contra el canvi climàtic com 'Fridays For Future', a través de la seva millor eina "la poesia escènica".

En la primera temporada del director artístic de l'Escenari Brossa, Marc Chornet, s'han programat 7 cicles diferents el tret de sortida dels quals es donarà al setembre amb #FutursBrossa, on es podran veure espectacles dirigits per Joan Yago, Marc Chornet, Roger Conesa i Susanna Barranco.

El segon torn serà per #CartografiesBrossa amb 4 espectacles que "faran viatjar l'espectador", de la mà de Sergio Blanco, Sergi Belbel i la companyia La Niña Bonita.

Per fer honor a Joan Brossa i la seva admiració per l'art parateatral s'organitzarà el cicle #ParateatralsBrossa, amb el Mag Selvin i Hausson, i la mirada feminista de Pepa Plana a través dels clowns.

També tindrà lloc "el virtuosisme dels actors" en escena amb #VirtuososBrossa, de la mà de Glòria Balañà i Jordi Prat i Coll, i una posada en escena de diferents tendències teatrals amb #PrimaveraBrossa, gràcies al treball de Marta Montiel i Llàtzer García, entre d'altres.

Finalment, s'oferirà l'oportunitat als joves de crear i mostrar les seves obres, amb #JovesBrossa, on es mostraran peces com 'Greta&Friday' d'Albert Mestres i Queralt Riera.