Les universitats presentaran nous graus i màsters en els salons de l'Ensenyament i Futura

Salón, enseñanza, educación, fira barcelona
EUROPA PRESS - Archivo
Publicat 13/3/2019 16:50:03CET

BARCELONA, 13 Març (EUROPA PRESS) -

Les universitats presentaran els nous graus i màsters en els salons de l'Ensenyament i Futura del 20 de març al 24 de març als palaus 1, 2, 3 i 5 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, ha informat l'organització aquest dimecres en un comunicat.

Els graus relacionats amb la comunicació, la tecnologia i el medi ambient són els grans protagonistes en les novetats que presentaran durant el Saló de l'Ensenyament, entre les més de 40 novetats en la seva trentena edició, que comptarà amb més de 270 expositors.

D'altra banda, dels màsters i estudis de postgrau destaquen els relacionats sobretot amb les telecomunicacions i l'anàlisi de dades, que es presentaran a Futura.

La comunicació i el màrqueting marquen una tendència important en els graus nous per al proper curs, un exemple són el Grau en Comunicació de les Organitzacions i el Grau en Comunicació Interactiva que presentarà la Universitat Autonòma de Barcelona (UAB) durant el saló.

Els graus relacionats amb el medi ambient també entraran amb força, com per exemple el Grau en Paisatgisme que presentarà la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) juntament amb l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona o el Grau en Enginyeria en Energies Renovables de la UAB, que també inaugurarà el Grau en Estudis del Món Actual, impartit en anglès.

Es manté l'aposta pels doble graus que segueixen en auge en l'oferta formativa, prova d'això és el nou doble grau en Sociologia i ADE que a partir del curs que ve es podrà cursar a la Universitat de Barcelona (UB).

En l'edició d'aquest any del Saló de l'Ensenyament es presentarà també el Grau en Bioinformàtica, únic dedicat a aquesta qüestió a Espanya.

Es tracta d'estudis universitaris que organitzen conjuntament la UB, la UPC, la UPF i la UAB que, amb una durada de tres anys, s'impartirà íntegrament en anglès.

A més, els visitants podran conèixer nous centres com Formació i Futura que oferiran el Grau en ADE amb dos mencions, en Màrqueting i Comerç Internacional.

La internacionalització dels estudis i els intercanvis d'estudiants amb centres d'altres països mantenen la seva progressió i tindran un paper important durant els salons.

La UPF presentarà el màster universitari en Traducció entre Llengües Globals: xinès-espanyol, coincidint amb la presència, per primera vegada, de 17 universitats procedents de la Xina a Futura.

En aquest sentit, tres dels cinc màsters nous que presenta la UPC s'impartiran íntegrament en anglès: Màster en Enginyeria Interdisciplinària i Innovadora, Màster en Tecnologies Avançades de Telecomunicació i Màster en Enginyeria Física. A més, presentarà el Màster en Enginyeria Cartogràfica i Geogràfica, i el Màster en Enginyeria Agronòmica.

En la mateixa línia d'internacionalització, la UB presentarà un nou Màster de Diplomàcia i Organitzacions Internacionals, adscrit al Centre d'Estudis Internacionals i un Màster en Humanitats Digitals.

L'actualitat més visitada a Aldia.cat

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2019 Europa Press. Està expressament prohibida la redistribució i la redifusió de tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense previ i exprés consentiment.