Publicat 13/3/2019 16:50:03 +01:00CET

Les universitats presentaran nous graus i màsters en els salons de l'Ensenyament i Futura

Salón, enseñanza, educación, fira barcelona
EUROPA PRESS - Archivo

BARCELONA, 13 mar� (EUROPA PRESS) -

Les universitats presentaran els nous graus i msters en els salons de l'Ensenyament i Futura del 20 de mar al 24 de mar als palaus 1, 2, 3 i 5 del recinte de Montjuc de Fira de Barcelona, ha informat l'organització aquest dimecres en un comunicat.

Els graus relacionats amb la comunicació, la tecnologia i el medi ambient són els grans protagonistes en les novetats que presentaran durant el Saló de l'Ensenyament, entre les més de 40 novetats en la seva trentena edició, que comptar amb més de 270 expositors.

D'altra banda, dels msters i estudis de postgrau destaquen els relacionats sobretot amb les telecomunicacions i l'anlisi de dades, que es presentaran a Futura.

La comunicació i el mrqueting marquen una tendncia important en els graus nous per al proper curs, un exemple són el Grau en Comunicació de les Organitzacions i el Grau en Comunicació Interactiva que presentar la Universitat Autonma de Barcelona (UAB) durant el saló.

Els graus relacionats amb el medi ambient també entraran amb fora, com per exemple el Grau en Paisatgisme que presentar la Universitat Politcnica de Catalunya (UPC) juntament amb l'Escola Tcnica Superior d'Arquitectura de Barcelona o el Grau en Enginyeria en Energies Renovables de la UAB, que també inaugurar el Grau en Estudis del Món Actual, impartit en angls.

Es manté l'aposta pels doble graus que segueixen en auge en l'oferta formativa, prova d'aix és el nou doble grau en Sociologia i ADE que a partir del curs que ve es podr cursar a la Universitat de Barcelona (UB).

En l'edició d'aquest any del Saló de l'Ensenyament es presentar també el Grau en Bioinformtica, únic dedicat a aquesta qüestió a Espanya.

Es tracta d'estudis universitaris que organitzen conjuntament la UB, la UPC, la UPF i la UAB que, amb una durada de tres anys, s'impartir íntegrament en angls.

A més, els visitants podran conixer nous centres com Formació i Futura que oferiran el Grau en ADE amb dos mencions, en Mrqueting i Comer Internacional.

La internacionalització dels estudis i els intercanvis d'estudiants amb centres d'altres pasos mantenen la seva progressió i tindran un paper important durant els salons.

La UPF presentar el mster universitari en Traducció entre Llengües Globals: xins-espanyol, coincidint amb la presncia, per primera vegada, de 17 universitats procedents de la Xina a Futura.

En aquest sentit, tres dels cinc msters nous que presenta la UPC s'impartiran íntegrament en angls: Mster en Enginyeria Interdisciplinria i Innovadora, Mster en Tecnologies Avanades de Telecomunicació i Mster en Enginyeria Física. A més, presentar el Mster en Enginyeria Cartogrfica i Geogrfica, i el Mster en Enginyeria Agronmica.

En la mateixa línia d'internacionalització, la UB presentar un nou Mster de Diplomcia i Organitzacions Internacionals, adscrit al Centre d'Estudis Internacionals i un Mster en Humanitats Digitals.

el més llegit

 1. 1

  Agents de paisà controlaran l'ús de la mascareta a Terrassa (Barcelona)

 2. 2

  Mollet del Vallès (Barcelona) farà més PCR a contactes de positius aquesta setmana

 3. 3

  La Generalitat farà cribajes massius de Covid-19 en dos barris de Barcelona

 4. 4

  Apartaments turístics de Girona impulsen una campanya a TikTok per recuperar visitants

 5. 5

  L'Ajuntament de Lleida demana al Govern competència en habitatge per mobilitzar pisos buits