Publicat 13/3/2019 17:48:09 +01:00CET

Les places de Barcelona s'omplen de pianos de cua per a aficionats i professionals

Les places de Barcelona s'omplen de pianos de cua per a afeccionats i profesion
CONCURSO MARIA CANALS

BARCELONA, 13 mar� (EUROPA PRESS) -

El 65 Concurs Internacional de Música Maria Canals de Barcelona omplir de pianos de cua deu places dels diferents districtes de Barcelona, de manera itinerant, en memria de la pianista catalana i com a tret de sortida del concurs de piano que tindr lloc al Palau de la Música entre el 23 de mar i el 4 d'abril.

Es tracta d'una iniciativa que, parallelament a la competició de pianistes professionals, pretén acostar la música als ciutadans a través de la collocació d'aquests instruments en espais públics de la capital catalana perqu qualsevol persona pugui fer-ne ús.

La iniciativa ha comenat aquest dimecres a la plaa de Sants, passar pels Jardins de Can Bruixa, la plaa de la Virreina, la plaa Eivissa i la Rambla del Poblenou.

Després, es traslladar a la plaa Bonanova, la plaa Virrei Amat, la plaa Fort Pienc i la plaa Orfilla, i finalitzar el 22 de mar a la plaa Reial amb una marató pianística.

Est previst que en l'actuació final hi participin pianistes professionals com Lluís Capdevila i Carlos Bianchini, així com estudiants i alumnes de música, i que acabi amb un concert a crrec del Musical's Choir sota la direcció de Cristina Colomer.