ANDORRA LA VELLA (ANDORRA), 21 des. (EUROPA PRESS) -
Les XVII jornades gastronòmiques Andorra a Taula van superar els 7.000 menús venuts entre el 2 de novembre i el 2 de desembre, un èxit que motiva els seus organitzadors, la Unió Hotelera d'Andorra, a treballar una proposta similar per a la primavera.
El president de l'entitat, Carles Ramos, ha manifestat durant el balanç de les jornades que és una fórmula que "pot funcionar" per als mesos primaverals, però que no arriben a temps per al 2019 i es posaran en marxa el 2020.
En les jornades d'aquesta tardor hi han participat 32 restaurants del país i l'impacte econòmic generat ha estat de 289.000 euros, gràcies a uns menús que costaven de mitjana 32 euros.
El repte per a futures edicions és captar establiments de zones altes com Encamp o Canillo, ha indicat Ramos.
El 'top 5' dels restaurants que han servit més menús són, per aquest ordre, Can Manel, Minim's, Can Benet, 1940 Restaurant i Plató Restaurant.
En el balanç de les jornades també hi han assistit la directora i el tresorer de la UHA, Sarah-Jane Giménez i Manel Ara.