Les jornades gastronòmiques Andorra a Taula tindran una edició de primavera

Sarah-Jane Giménez, Carles Ramos, Manel Ara (Unió Hotelera d'Andorra, UHA)
Europa Press
Publicat 21/12/2018 18:41:13CET

ANDORRA LA VELLA (ANDORRA), 21 Dic. (EUROPA PRESS) -

Les XVII jornades gastronòmiques Andorra a Taula van superar els 7.000 menús venuts entre el 2 de novembre i el 2 de desembre, un èxit que motiva els seus organitzadors, la Unió Hotelera d'Andorra, a treballar una proposta similar per a la primavera.

El president de l'entitat, Carles Ramos, ha manifestat durant el balanç de les jornades que és una fórmula que "pot funcionar" per als mesos primaverals, però que no arriben a temps per al 2019 i es posaran en marxa el 2020.

En les jornades d'aquesta tardor hi han participat 32 restaurants del país i l'impacte econòmic generat ha estat de 289.000 euros, gràcies a uns menús que costaven de mitjana 32 euros.

El repte per a futures edicions és captar establiments de zones altes com Encamp o Canillo, ha indicat Ramos.

El 'top 5' dels restaurants que han servit més menús són, per aquest ordre, Can Manel, Minim's, Can Benet, 1940 Restaurant i Plató Restaurant.

En el balanç de les jornades també hi han assistit la directora i el tresorer de la UHA, Sarah-Jane Giménez i Manel Ara.

L'actualitat més visitada a Aldia.cat

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2019 Europa Press. Està expressament prohibida la redistribució i la redifusió de tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense previ i exprés consentiment.