Publicat 11/12/2019 18:44:02 +01:00CET

L'empresa incendiada a Montornès del Vallès no va passar la inspecció de medi ambient al març

Incendi a Montornès del Vallès (Barcelona)
BOMBERS DE LA GENERALITAT

BARCELONA, 11 des. (EUROPA PRESS) -

L'empresa que aquest dimecres s'ha incendiat en un polígon industrial de Montornès del Vallès (Barcelona) no va passar la inspecció de medi ambient al març, segons l'informe sobre les instal·lacions de Ditecsa elaborat per la Conselleria de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat i consultat per Europa Press.

La companyia, dedicada al reciclatge i eliminació de residus perillosos, incloent-hi l'oli utilitzat, no va garantir un "compliment adequat" de les condicions fixades en l'autorització ambiental.

Els tècnics de la Secretaria de Medi ambient i Sostenibilitat van constatar "incompliments" a les instal·lacions, i un d'aquests es va qualificar de rellevant.

Davant aquesta situació, van instar l'empresa a adoptar mesures de correcció i prevenció per evitar "afecció a les persones i al medi ambient" a causa d'aquests incompliments.

També van advertir que la correcció dels incompliments constatats seria objecte d'una inspecció ambiental addicional, i que les millores no exclourien una possible sanció.